Usted está en: Inici

El Baix Llobregat

La comarca

Una envejable ubicació geogràfica situa el Baix Llobregat a poc més de 15 minuts del centre de Barcelona. Amb l’aeroport al seu territori, la completa xarxa de comunicacions -tant per ferrocarril com per carretera- i la gran diversitat d’equipaments i d’activitats que ofereix, fan de la comarca del Baix Llobregat una de les seves millors armes. Entorn de serralades, més de 15 km de platges i la riquesa ecològica del delta del Llobregat defineixen geogràficament la comarca. Un medi natural divers que es complementa amb un patrimoni històric i modernista important. 

 

 

Plataforma Árees Empresarials

Us donem la benvinguda a una nova eina, la nova plataforma de zones d’activitat econòmica i polígons industrials de la comarca del Baix Llobregat, que neix com a fruit del consens amb els 30 ajuntament de la comarca que han apostat per aquesta iniciativa per tal de dinamitzar i millorar la qualitat d’aquests espais d’activitat econòmica de la comarca i fer del territori del Baix Llobregat un emplaçament atractiu per a noves empreses que es vulguin ubicar en aquest territori, així com per a les que ja hi són, que puguin posar en valor la seva ubicació en una comarca estratègica dins del país amb força atractius i amb unes infraestructures, serveis i equipaments competitius i de qualitat.

 En aquest eina trobareu informació de les zones d’activitat econòmica i dels polígons industrials (georeferenciats), directoris empresarials, actius de la comarca,  així com  ofertes de sòl industrial, naus i noves promocions d’àrees industrials, amb l’objectiu d’esdevenir un referent per a l’obtenció d’informació empresarial.     

 

 

En total disposem de 146 polígons industrials amb una superfície total de gairebé 40 milions de metres quadrats de sòl industrial, disponible i equipat per a la ubicació de noves empreses. 

 

 

Áres Empresarials

Complet directori

Accés PAE's »

Empreses

Complet Directori  de empreses

Accés Empreses »

Actius Comarca

Veure Actius Comarca

Accés Actius »

Ofertes

sòl industrial,naus, locals i oficines

Accés Ofertes »